Assalamualaikum w.b.t. Ahlan wa sahlan Welcome to are peaceful

Followers

Search

Sunday, 7 August 2016

Johor & Penang


Assalamualaikum. 5 hari offday yang amat bermakna :)


Macam biasa random pixca dengan ceritanya tersendiri.


cikpau saya :) 






Kalo ang nak tawu 
cheq takut gila dengan nurse :'( 
Nak tak nak kena juga terima kenyataan. 
Ang nie nurse.
Huwaaaa.
Kena kikis rasa takut. 
Takkan nak lari kalo nampak cikpau nie pakai uniform.
Bukan apa. 
Terbayang jarum..
Hahahahahahaha. 



muka paling cute dah nie rasanya
tak boleh lagi cute dah :p :p haha



menikmati keindahan pantai batu feringghi :)
tq cikpau teman cheq.
Biasa lepak pantai sorg2 ja


rasanya nie pic masa mula2 datang. 
Bimbang nak naik flight. Haha. 
bukannya apa. Ada masalah kat telinga. 
Rasa nak meletup telinga kalau naik flight huhuhu.

Sebab tu lah cheq xberapa suka naik flight.. huhu
Sebab dak sorg tu..cheq naik gak 


untuk sementara nahh


Bak kata cikpau

taman negara milik bersama
awak milik saya seorang

haha chia..chia.. 


casing baqu dia nak tunjuk hehehehe


ini sebenarnya situasi sebenar. 
Hahahaha. 
Garang 

pic last patutnya nie.. ''bye2 penang''


yeay tertunai nak makan seafood sama2.
dapat tengok dia makan ketam.
Umm2 tak dinafikan mmg kuat makan ketam. Haahaha
nanti kita makan lagi nahh.




<3 Cikpau 

Cinta jarak jauh.
Marka cheq. 

Jarak yang menjaga Insya-Allah. 
Setia. 
Jujur. 

Moga dipercepatkan dan dipendekkan tempoh dan dipermudahkan
Jodoh kita. Insya-Allah. 
New chapter. 
Buku baru. 










Tengok cat2 kat Persada johor .

Haha. Bila sebut nama persada teringat persada uum. Haishh. :'((((
Btw ini bangunan persada bukan kelab persada.


pi dengan furqan.
Mak photographer :) 


teman furqan main pasiaq :) 


nie baka maincoon. 



Kami bertiga :)


catlover.

Tiap kali benti solat. Pakai baju terbalik. Hahaha.
Sebab ada gambaq kucing :'( 

Btw esok keja. huwaaaa. Bye.
Assalamualaikum semua. 

No comments:

Post a Comment